INSPIREREN EN CREËREN VANUIT MIJN HART!

Wie is Marjolijn nu eigenlijk? Ik zal mezelf even voorstellen in een notendop! Ik hou ervan om mensen te inspireren en creëren vanuit mijn hart!

Leven vanuit mijn intuïtie
En leef volledig vanuit mijn intuïtie en gevoel. Elke dag tune ik in op wat ik die dag te doen heb. Ik heb geen planning, maar laat de dingen vanuit mijn intuïtie en hart ontstaan! Een leven wat heel goed past bij de persoon die ik in werkelijkheid ben. Mijn pure zelf noem ik dat! 

En waarbij ik mijn passies, talenten en gaven gebruik! Daar word ik zo blij van! ?

Creëren vanuit mijn hart
Ik vind het heerlijk om te creëren in de breedste zin van het woord. Of het nou gaat om mooi haar maken, mijn concept Grachtenkapper, jou als spreker of coach inspireren of mijn boek wat ik aan het schrijven ben..Allemaal dingen waar ik blij van wordt!

Jeugddroom & passie
Na het Gymnasium ben ik communicatie gaan studeren. Daarna heb ik jaren als freelance communicatieadviseur gewerkt. Als klein meisje wilde ik altijd al kapster worden. En die jeugddroom heb ik waargemaakt! Vooral het zelf creëren van kapsels voor shoots en bruidskapsels vind ik geweldig!

Strandkapper
Door mijn passie voor haar én graag surfen én op het strand zijn ontstond mijn concept Strandkapper, waarbij ik op de stranden van Nederland geknipt heb en festival looks en beach looks heb gemaakt op verschillende surffestivals.

Grachtenkapper
Daarna is mijn concept Grachtenkapper ontstaan, waarbij ik de enige kapper in Nederland ben waarbij je het hele jaar door buiten geknipt kunt worden! Het liefst knip ik metamorfoses om jou te laten stralen! Zie ook mijn interviews in diverse media.

Naast mijn passie en jeugddroom vind ik het ook heerlijk om mijn andere talenten en gaven te gebruiken!

Coach & spreker
Als coach en spreker inspireer ik jou graag om ook jouw dromen achterna te gaan en je talenten en gaven te gebruiken! Maar ook met mijn avonturen, spirituele inzichten en positieve energie wil ik jou inspireren om je pure zelf te zijn en jouw leven op jouw manier te leven!

Mijn eerste boek!
En..daarnaast ben ik mijn eerste boek aan het schrijven! Echt super leuk om te doen! Ik word er zo blij van! Een boek om jou te inspireren om ook jouw leven op jouw manier te leven,  je dromen achterna te gaan en je talenten en gaven te gebruiken! Maar ook een avonturen bundel.

Wekelijks heb ik hele bijzondere ontmoetingen met mensen die ik daarvoor niet kende! Echte van hart tot hart gesprekken. En daarmee beland ik in de meest leuke avonturen! Bijv. op een zeilboot van Nederland richting Portugal! Al deze verhalen ben ik aan het bundelen. Naast deze avonturen deel ik ook mijn spirituele inzichten en mijn avontuurlijke kijk op het leven.

Kortom een boek om jou te inspireren om jou leven op jouw manier te leven!

Volg jij je talenten & passies al?
En doe jij de dingen waar je van nature goed in bent? En écht blij van wordt? Of kun je wel een steuntje in de goede richting gebruiken? Laat het me weten! ?

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Liefs, Marjolijn

#Energiek #doorzetter #vrolijk #spontaan #enthousiast #passie #jeugddroom #talenten #gaven #spreker #coach #schrijfster #haarstylist 

a