Referenties

 

 

 

Bohemian bruidskapsel met verse bloemen!

“Ik had al zoveel tijd besteed aan het zoeken naar een kapper voor mijn bruidskapsel, en toen ik Marjolijns website tegenkwam dacht ik eindelijk: “yes, gevonden, dit is wat ik zoek!”
Meteen hebben we een dag ingepland voor het proberen van proefkapsels. Dit bleek heel leuk en nuttig te zijn, niet alleen om vast te zien wat mooi staat, maar vooral ook omdat het hartstikke gezellig is met Marjolijn en ze echt de tijd voor je neemt om je helemaal te verzorgen en mooi te maken. Marjolijn is een artiest aan het werk, die doorgaat tot het perfect is. 
Op de dag van mijn bruiloft zat mijn haar prachtig en zo heeft het de hele dag gezeten. En toen een vriendin niet helemaal tevreden was met haar haar, heeft Marjolijn ook haar nog even geholpen, zo lief!” Alle liefs, Mirjam

Metamorfose voor Dincka!

“Wat een feest om mijn haar door Marjolijn te laten knippen. Ik had een interview gelezen en dacht, ga eens langs haar huis fietsen en kijken wat ik zie…..ik zag een deur en even verderop een vlonder. Ik vond het spannend,hoe mijn haar zit, is belangrijk voor me. Al ruim dertig jaar bij dezelfde uitstekende kapper geweest, een paar keer bijeen andere kapper, waar ik iets minder tevreden over was. En dan nu naar een kapper, waarvan ik aan de buitenkant niet kon zien, dat het een kapper was.
De stoute schoenen aangetrokken en haar gebeld, meteen de andere dag een afspraak. Ik werd liefdevol ontvangen, of ik binnen of buiten wilde zitten, toch maar binnen. Kreeg een heerlijke kop thee, met zelf samen gestelde kruiden.
In de stoel voor het raam. Met een prachtig uitzicht voor me, over de gracht , bomen die langzamerhand uit kwamen, rimpeling over het water.
Wat ik wilde met mijn haar, dit niet te kort, dat niet te lang, niet van die streepjes langs mijn oren……Marjolijn ging knippen,zonder dat ik in de spiegel keek, wat een ervaring, heerlijk rustig,” niet over ieder haartje mee te denken.”
Nu bijna weer toe aan een bezoek aan Marjolijn, om mij voor de derde keer te laten verrassen.” Dincka Jong 

“Marjolijn is een leuke maar ook een goede kapper, want ze bedenkt altijd leuke ideeën, praat altijd leuk met je, maakt ook mooie kapsels en ze kan ook leuke kleurtjes in je haar doen. Ik ben zelf ook bij haar geweest en het was daar echt super leuk ook het mini ijsje was super lekker en schattig ik zal het 100% aanraden !!!!” Luzia, 10 jaar

“Wanneer ga jij nou is een boek schrijven?! Dan kan ik dat op MIJN nachtkastje leggen! Je bent zo inspirerend!” Wietske

“Marjolijn is super creatief! En werkt volledig vanuit haar hart, intuïtie en gevoel!”

“Super inspirerend! Ik ga nu ook meer mijn hart en dromen volgen!”

“Echt een kunstenaar aan het werk!”

“Ik ben echt heeeeel blij met mijn Metamorfose! En ben blij dat Marjolijn mij dat duwtje heeft gegeven om het te durven! Veel positieve reacties gehad!”

“Marjolijn neemt écht de tijd voor je! En kijkt heel goed naar WIE JIJ BENT! Ik ben nog nooit bij zo’n inspirerende kapper geweest!”

“Wat lekker om buiten aan de Oude Gracht geknipt te worden! De wind door je haren, heerlijk ontspannen, bootjes die langs varen, zonnetje in mijn gezicht! Ik kom zéker terug!”

“Heel bijzonder dat je dat kan! Zo precies mijn baard scheren! Knap hoor! Ik ben er erg blij mee!”